Selecteer een pagina

Hotel mesnerwirt westendorf

Voor ieder wat wils. Dankzij ons gevarieerde aanbod aan vrijetijdsactiviteiten en gastronomie bieden wij iedereen de mogelijkheid om in Mesnerwirt een vankantie op maat te houden. Neem even rustig de tijd om onze nieuwe arrangementen op de volgende pagina`s te bekijken. Wij zijn ervan overtuigd dat je een gschikt voordeelarrangemant zult vinden dat geheel aan jouw wnsen voldoet. Uiteraard wordt het veelvuldig beproefde traditionele daarbij behouden. Want wat zou ons hotel zijn als het niet door ons als familie zelf gerund zou worden?

Een thuisgevoel waarbij jij je overal op je gemak zult voelen. Dat is waar wij voor staan, aangezien alle kamers in Mesnerwirt hetzelfde niveau hebben.

EEN LEUKE BAAN IN OOSTENRIJK

EN: Do you want a nice job in the Karat, Mesnerwit, Elisabeth, the Gerry’s inn or somewhere in Austria, then you’re at the right address here. – NL: Wil jij een leuke baan in de Karat, Mesnerwit, Elisabeth, de Gerry’s inn of ergens in Oostenrijk, dan ben je hier aan het goede adres. – DE: Willst du einen schönen Job im Karat, Mesnerwit, Elisabeth, dem Gerry’s Gasthaus oder irgendwo in Österreich, dann bist du hier genau richtig.

design and branding

Met een team van grafisch ontwerpers staan wij klaar om je te ondersteunen bij alle visuele en promotionele uitingen. Wij verzorgen en helpen je bij alle grafische uitingen zoals: logo’s, huisstijl. flyers, posters, menukaarten, bedrijfskleding, drukwerk, narrowcasting en meer.

Neem snel een kijkje op de website en aarzel niet om eens een vrijblijvende afspraak te maken! Wij drinken graag een bak koffie met onze klanten.